* Παρασκευή 24 Μάρτη – 2ο τουρνουά Ράπιντ του ΣΟΝΦ


Την Παρασκευή 24 Μάρτη ο ΣΟΝΦ διοργανώνει το 2ο τουρνουά ράπιντ του 2017. Ώρα έναρξης πρώτου γύρου 6.30 μμ.

Ως συνήθως δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και θα υποβληθεί για διεθνή αξιολόγηση. Ο αριθμός των μετεχόντων είναι περιορισμένος.

Συμμετοχέςστον Βαζελάκη Οδυσσέα,  τηλ.  693 6877326,   e-mail : odvazelakis [@] gmail.com και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας: sonfilad [@] yahoo.gr

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

*Αξιόλογη συμμετοχή στα μαθητικά πρωταθλήματα της Αττικής

Φέτος είχαμε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές των τελευταίων χρόνων παιδιών του συλλόγου στα τελικά αττικής των μαθητικών πρωταθλημάτων. Συνολικά αγωνίστηκαν στα ομαδικά και ατομικά τελικά της Αττικής, που έγιναν 18 και 19 Μάρτη 2017, 18 σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ.

Με τις ομάδες των σχολείων τους αγωνίστηκαν οι Τσαντές Κωνσταντίνος, Καραμπάσης Κωνσταντίνος, Θανασούλας Χρήστος, Μπαμπάτσικος Ανάστασης, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης,  Γκαραβέλα Ρωμυλαία, Ζησιμόπουλος Θάνος, Θεοχάρης Χρήστος, Ντάλλας Παναγιώτης, Θανασούλας Παντελής, και Ζησιμόπουλος Νίκος.

Στα ατομικά πρωταθλήματα ξεχωρίζουν τα αποτελέσματα των Κωνσταντίνου Τσαντέ (2ος στην Δ Δημοτικού με 6/7), Νικόλα Δεληγιάννη (2ος στη Γ Γυμνασίου με 5/7), Κωνσταντίνας Ντάλλα (2ο κορίτσι στην Β Γυμνασίου) και Νεφέλης Θανάτη (Β Δημοτικού) που τερμάτισαν σε θέσεις πρόκρισης στην  πανελλήνια τελική φάση.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μυρτώ Σερετάκη (Β Δημ), Γιώργος Μπιμπίκας (Δ Δημ), Θωμάς Θανάτης και Αναστάσης Μπαμπάτσικας (Ε Δημ), Σπύρος Παπαευσταθίου (Λύκεια). Αναλυτικά στοιχεία, αποτελέσματα, βαθμολογίες για τη διοργάνωση ΕΔΩ

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους και εύχεται καλή συνέχεια σε όσους αγωνιστούν στην πανελλήνια τελική φάση.

Ο ΣΟΝΦ έχει εκφράσει τη διαφωνία του για την οικονομική επιβάρυνση που επιβάλλεται για τη συμμετοχή στην Αττική και Πανελλήνια τελική φάση των μαθητικών αγώνων σκάκι.

*Τα κορίτσια του ΣΟΝΦ στα τελικά των Γυναικών

Τα κορίτσια του ΣΟΝΦ, ή έστω ορισμένα από αυτά, την Παρασκευή 17 Μάρτη πήγαν και παρακολούθησαν τον 7ο γύρο του πρωταθλήματος όπου είχαμε και την αναμέτρηση κορυφής Παυλίδου-Τσολακίδου που έληξε ισόπαλη.

2017. Στα τελικά του πρωταθλήματος γυναικών

 

Η εντύπωση ότι ποζάρουν έξω από έκθεση κεραμικών δεν είναι οφθαλμαπάτη, αφού οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο κέντρο κεραμικής στο Μαρούσι. Το πρωτάθλημα κέρδισε η Σταυρούλα Τσολακίδου, με δεύτερη την Κατερίνα Παυλίδου και τρίτη τη Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη. Λεπτομέρειες και παρτίδες στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων

*Ομαδικό Πρωτάθλημα «Χειμωνάκι» 2017

Ολοκληρώθηκε το παιδικό ομαδικό πρωτάθλημα «Χειμωνάκι 2017». Το πρωτάθλημα αυτό διοργανώνεται από συλλόγους της Αττικής, μεταξύ αυτών και ο ΣΟΝΦ, και υλοποιεί μια πρωτότυπη ιδέα για εισαγωγικούς στο αγωνιστικό σκάκι αγώνες για παιδιά.

Μετά την   τελική φάση που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του ΣΟ Παγκρατίου στις 5 Μάρτη  έχουμε 1η νικήτρια ομάδα τον ΣΟ Καλλιθέας, 2ο το Αιγάλεω και στην 3η θέση η ΣΑΚ Αργοναύτης από την Κορινθία

Η φετινή διοργάνωση είχε αυξημένη συμμετοχή σωματείων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, και μάλιστα πολλά με πάνω από μία ομάδες. Ο ΣΟΝΦ παρέταξε 4 ομάδες.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους!

Αναλυτικά στοιχεία και αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.chess-results.com/tnr260325.aspx?lan=19

* Την Κυριακή 9 Απρίλη το 12ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι στο Δήμο μας

Με..σκάκι θα κλείσουν τα σχολεία του Δήμου μας για το Πάσχα. Το καθιερωμένο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απρίλη. Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο ΣΟΝΦ.

Η προκήρυξη θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες.