2017. Α Εθνική. Οι σκακιέρες 6-10 πήγαν καλά

Aπό την τελική φάση της Α Εθνικής το 2017

  • Αποτελέσματα στο 2ο γύρο των ομαδικών πρωταθλημάτων.

Ισοπαλία 5-5 έφερε ο ΣΟΝΦ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΣΑΣ Κορωπίου για το  2ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής κατηγορίας που έγινε την Κυριακή 21 Γενάρη 2018.

Ο ΣΟΝΦ προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με 3-0, στη συνέχεια όμως το Κορωπί αντέδρασε και τελικά η ομάδα της Φιλαδέλφειας δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Την Κυριακή 28 Γενάρη ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΣΟ "Θωμάς Γεωργίου".

Παράλληλα στη Β τοπική κατηγορία ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Πετρούπολης, με τον οποίο  εφέτος αγωνίζονται αρκετοί σκακιστές της Φιλαδέλφειας ως δανεικοί, στην παρεθνική του εμφάνιση πέτυχε ευρεία νίκη 6-2 απένανι στην Ένωση Αρμενίων Αθλητών. Για την ιστορία και ο πρώτος επίσημος ομαδικός αγώνας του ΣΟΝΦ ήταν απέναντι στους Αρμένιους.

Στο κύπελλο Αττικής Φιλίας, που διεξάγεται και αυτό την ίδια περίοδο ο ΣΟΝΦ έχασε εντός έδρας 2,5 - 3,5 από τον ΣΟ Χαλανδρίου.

  • Εμφανίσεις του ΣΟΝΦ

Λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί, ο σύλλογος σκοπεύει να προχωρήσει σε παραγγελία  εμφανίσεων (μπλουζάκια) της ομάδας. Όσοι σκακιστές και φίλοι του συλλόγου ενδιαφέρονται παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά μέσω email  ή των υπεθύνων του συλλόγου.